Selskabslokaler tæt på Odense, Ringe og Faaborg

FESTENS RAMME

X-HUSET er et moderne forsamlingshus med selskabslokale med adgang til stort industrikøkken med service op til 150 personer.

Beliggenhed

X-HUSET er placeret i smuk natur i Vester Hæsinge på Fyn for foden af de fynske alper. Dejligt ude på landet men alligevel tæt på både Odense, Ringe og Faaborg.

Personlig service

Vi tilbyder en personlig og uformel service, så jeres fest altid afholdes under de mest optimale rammer.

Det udenom

I X-HUSET har du altid adgang til masser af udendørs plads lige uden for døren. Lad trygt børnene lege på boldbanen, mens I voksne hygger jer på den store terrasse.

HOLD DIN FEST I X-HUSET

rammen om livets store begivenheder

Vi ved, at din næste fest betyder alt for dig. X-HUSET har det, der gør din fest til noget specielt. For selvom vi ligger dejligt ude på landet, har vi næsten de samme faciliteter, som du f.eks. kan finde i Odense. Herude har vi bare også noget andet. Vi har roen og pladsen til dig og dine gæster.

X-HUSET har selskabslokale til både små og store fester og bliver flittigt brugt til fester og andre arrangementer af mennesker fra bl.a. Odense, Broby, Haarby, Faaborg og Ringe. Du kan leje vores helt nye sal fra 2017 som er godkendt til 150 personer.

Vi har borde, stole og service til 150 personer. Det eneste, I selv skal medbringe, er duge, servietter og stearinlys – og naturligvis det gode festhumør.

Selskabslokale i X-huset

Det moderne forsamlingshus

X-HUSET er det moderne forsamlingshus perfekt til din særlige anledning. X-HUSET udlejes som ”nøglehus”, dvs. at I får udleveret nøgle til huset på et aftalt tidspunkt, og så råder I over det lejede selskabslokale i det tidsrum, I har bestilt.

Med til lejemålet hører det store veludstyrede køkken med industriovne, køle-/fryseskabe, opvaskemaskine, kaffemaskiner, viskestykker, karklude, vaser, lysestager mv. Alt, hvad man kan ønske sig af et moderne forsamlingshus.

Selskabslokale i Odense, Ringe eller Faaborg?

Hold i stedet din fest i X-HUSET

Hvorfor ikke holde din fest hos os? X-HUSET ligger centralt i forhold til Odense, Faaborg og Ringe og er placeret i smuk natur for foden af de fynske alper. Vidste du, at X-HUSET kun ligger 29 km fra Odense, 12 km fra Faaborg og 19 km fra Ringe.

I stedet for at skulle køre til Odense, hvor du og dine gæster skal kæmpe med trafik, stress, alt for lidt plads og dyre parkeringspladser, er der altid “fri bane” til Vester Hæsinge og masser af gratis parkering. Her er ro på, masser af plads både inde og ude og en afslappet atmosfære.

Herude på landet er der plads til børnene som kan lege, spille og bruge deres energi udenfor på den store boldbane .

Dine gæster vil elske dig for det, og I vil kunne nyde en dejlig dag i X-Huset og sammen gøre din dag til noget helt særligt.

Sammen skaber vi

Din fest

Lad os hjælpe dig med at gøre din fest til noget helt specielt. Uanset om du skal holde bryllup, konfirmation eller barnedåb, er vi sikre på, at vi har de rette rammer og faciliteter, og vi gør os stor umage for at give dig og dine gæster en god oplevelse. Har i særlige ønsker omkring service, mad eller andet, så tager vi en snak om disse.

Vi er meget stolte af vores hus, vores selskabslokale, og de dejlige omgivelser og vil rigtig gerne vise det hele frem. Du er altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning, en kop kaffe, og en snak om mulighederne for din fest.

Er du interesseret i at se og høre mere, så kontakt os på telefon 61416777 eller book et møde længere nede på siden. Vi tjekker indbakken hver dag og svarer hurtigst muligt.

Venlig hilsen

X-Huset

FAQ

Spørgsmål & svar

X-HUSET udlejes som nøglehus, dvs. du sørger selv for borddækning og forplejning. Vi kan dog anbefale flere dygtige kokke i lokalområdet, som gerne er behjælpelige med menuen.

Se priser på vores selskabslokaler  her

 I direkte forbindelse med X-HUSET er der masser af gratis parkeringspladser.

Du kan finde vej her

Med en beliggenhed på f.eks. 12 km fra Faaborg, 19 km fra Ringe og 11 km fra Haarby er X-HUSET i en overkommelig afstand fra de større byer i Faaborg-Midtfyn og Assens Kommune. Selv den fynske hovedstad, Odense, ligger kun 29 km fra X-HUSET.

Ud over selskabslokaler har I et hav af muligheder.
X-Husets udendørs arealer byder på
·       boldbane
·       bålplads med 4 shelters – bookes enten direkte via X-Huset eller på bookenshelter.dk
·       sandkasse med legesager
·       petanquebane
Arealerne vender væk fra vejen, hvilket gør det til et ideelt område for børn og legelystne voksne i forbindelse med leje af selskabslokaler til fester og firmaarrangementer.
Desuden kan I tilleje gymnastiksalen til sjov og leg eller eventuelt overnatning.

 

 

Vi samler på

Glade gæster

Få en uforpligtende snak om mulighederne i X-Huset

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 5 hverdage eller ring på 61416777 for en snak om mulighederne.

  • X-Husets store sal er godkendt til 150 personer
  • Adgang til stort industrikøkken
  • Loungeområde under taget